Speciaal voor jou hebben we een aantal van onze professionele producten afgestemd op particuliere thuisbakkers. Op die manier kun je thuis ook op hoog niveau bakken!

Bruggeman miniblokje verse gist

De Bruggeman minigistblokjes (42 g) zijn alom bekend en hebben precies dezelfde functionele eigenschappen als onze professionele bakkersgist.
De handige verpakte blokjes zorgen voor een goede hanteerbaarheid en eenvoudige dosering. De minigist geeft uitstekende resultaten in je broodbakmachine en is verkrijgbaar in de meeste supermarktketens in de Benelux.
Bruggeman minigist is 4 weken houdbaar in de koelkast bij 4 à 5 °C. Bewaar de gist nooit te warm, aangezien ze dan vroegtijdig geactiveerd wordt met verlies van rijskracht als gevolg.

Bruggeman Instant Gist 5 x 11g

Deze handige verpakking (5 x 11 g) met kleine zakjes droge gist zijn uitermate geschikt voor thuisbakkers en verzekeren tevens een lange houdbaarheid. Ze hebben precies dezelfde functionele eigenschappen als de Bruggeman Instant Gist voor professionele bakkers en geven uitstekende resultaten in je broodbakmachine.
Bruggeman Instant Gist is verkrijgbaar in de meeste supermarktketens in de Benelux.

Bruggeman Instant Gist Blauw 125g

Dé standaard kwaliteit in droge gist, geschikt voor zowat elk recept en elke baktechniek, in een handige verpakking (125 g).

Bruggeman Instant Gist Blauw 500g

Dé standaard kwaliteit in droge gist, geschikt voor zowat elk recept en elke baktechniek, in een grotere verpakking (500 g).

Algist - Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be • BE0434737963